SBD Polvilämmittimet 7mm – voimanosto

SBD Powerlifting -polvilämmittimet – täydellinen valinta kilpanostajille, jotka vaativat huippuluokan tukea ja tehoa. Näillä lämmittimillä kyykkäät isommat painot – merkittävästi vahvempi kompressio polven taipumisen aikana, joka maksimoi tuen ja antaa tehoa äärimmäisissä suorituksissa.

Laatu, joka tuntuu heti

Huomaat takuulla heti eron esimerkiksi normaaliin 7mm polvilämmittimeen – valmistusmateriaalien laatu näkyy ja tuntuu  suurempina nostopainoissa, mikä kertoo kestävyydestä  ja huippuluokan suunnittelusta. Tiedät, että voit luottaa näihin lämmittimiin joka kerta.

SBD normaalien polvareiden omistajille  – materiaali on vahvempaa ja jäykempää verrattuna normaaliin 7mm versioon, joten voi olla, että joudut ottamaan yhtä kokoa isomman.

Vahva tuki

IPF-hyväksytty polvilämmitin, jossa materiaalina on todella kestävä ja tiheä-syinen 7mm paksu neopreeni. SBD:n patentoitu “Torque”-teknologia takaa parhaimman tuen. Mitä syvempään kyykkäät, sitä enemmän polvari tukee.

Istuvuus huippuluokkaa

Muotoilu on tehty molemmille jaloille erikseen, joka optimoi istuvuuden vähentäen samalla vääränlaista polveen kohdistuvaa vääntöä ja rasitusta. Neopreeni pitää lämmön polvinivelellä koko treenin ajan.

Taattu laatu

Materiaalit käyvät tiukan laaduntarkastuksen läpi sekä tuotteille tehdään rasitustesti. Erikoisvahvat saumat kestävät kiskomista ja venytystä, joten tämän polvarin tiukka on todellakin tiukka. Valmistus Iso-Britanniassa.

Myydään pareittain. IPF ja IWF -hyväksytty maksimaalisella 30 cm pituudella.

HOX: Mittaa polvenympärys  ja tilaa mittataulukon mukaan. SBD polvarit eivät vastaa kooltaan muita polvilämmittimiä.

119,90 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Suosittelemme noudattamaan kokotaulukon ohjeita tarkasti. Muiden merkkien polvarien koot eivät välttämättä vastaa SBD:n kokoja. Kokotaulukossa ei ole jätetty tyhjää.

Pukemisohje:
A) Taita lämmitin kaksinkerroin “nurinperin”
B) vedä tässä asennossa se pohkeesta yli polvitaipeeseen. Parhaiten saa kun ujuttaa sormet alakautta lämppärin ja pohkeen väliin ja tätä kautta “työntää”
C) Polvitaipeesta käännä “nurinpäin” oleva osa lämppäriä reiden päälle

Pesu: Suosittelemme käsinpesua vedellä tai miedolla saippualla (tai erityisellä neopreeni/märkäpuku -pesuaineella). Lämmittimet kuivuvat parhaiten pystyasennossa pinnalla, joka mahdollistaa ilman kierron lämmittimen sisällä. Konepesu saattaa vahingoittaa lämmittimen pintoja ja konepesun kuumat lämpötilat lämmittimen kumiosia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SBD Polvilämmittimet 7mm – voimanosto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top