UNDAUNTED STORE – URHEILUKAUPPA OULUSSA

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA KOKEILEMAAN

Tervetuloa Undaunted Storeen, urheilukauppaan, joka sijaitsee Oulussa osoitteessa Krouvintie 3. Meidät tunnetaan Oulun seudun kattavimpana urheiluliikkeenä erityisesti crossfitin ja painonnoston alalla. Kaupassamme voit tutustua, kokeilla ja hankkia alan luotetuimpien ja suosituimpien brändien tuotteita.

Tarjoamme kaiken, mitä monipuolinen harrastaja voi tarvita – alkaen erikoistuneista painonnostokengistä ja kestävistä treenikengistä, aina painonnostovyöihin, lämmittimiin ja vetoremmien kautta laadukkaisiin ravinteisiin ja tyylikkäisiin treenivaatteisiin.

Yksi päätuotteistamme ovat Born Primitive -treenivaatteet, jotka on suunniteltu erityisesti atleettiselle vartalotyypille. Ne pysyvät mukavasti päällä intensiivisissäkin treeneissä ilman jatkuvaa säätämistä.

Lisäksi valikoimassamme on 2POOD:n painonnostovyöt, jotka ovat USAW:n virallinen nostovyö sekä NOBULL CrossFit Gamesien virallinen yhteistökumppani. Näiden vyömallien keveys ja tuki tekevät niistä erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin nostajille.

Undaunted Store on enemmän kuin urheilukauppa – se on kohtauspaikka kaikentasoisille urheilijoille Oulussa. Olet tervetullut tutustumaan laajaan ja monipuoliseen tuotevalikoimaamme. Tule käymään ja löydä tarvitsemasi varusteet seuraavaan treeniisi!

Aukioloajat: Ma-pe klo. 14-18, La klo.12-16

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top