SBD Polvilämmittimet 5mm – painonnosto

Nämä polvilämmittimet on valmistettu korkealaatuisesta 5 mm neopreenista, jotka on suunniteltu tarjoamaan tukea laajemmalle liikkumisalueelle ollen ihanteellinen dynaamisiin liikkeisiin.

Näihin polvitukiin luottavat voimaurheilijat ympäri maailmaa ja ne sopivat erinomaisesti painonnostoon, joissa vaaditaan suurempaa liikkumisvaraa kuin voimanostossa.

Vahva tuki

IPF-hyväksytty (IWF-yhteensopiva) polvilämmitin, jossa materiaalina on todella kestävä 5mm paksu neopreeni. SBD:n patentoitu “Torque”-teknologia takaa parhaimman tuen. Mitä syvempään kyykkäät, sitä enemmän polvari tukee.

Istuvuus huippuluokkaa

Muotoilu on tehty molemmille jaloille erikseen, joka optimoi istuvuuden vähentäen samalla vääränlaista polveen kohdistuvaa vääntöä ja rasitusta. Neopreeni pitää lämmön polvinivelellä koko treenin ajan.

Taattu laatu

Materiaalit käyvät tiukan laaduntarkastuksen läpi sekä tuotteille tehdään rasitustesti. Erikoisvahvat saumat kestävät kiskomista ja venytystä, joten tämän polvarin tiukka on todellakin tiukka. Valmistus Iso-Britanniassa.

Myydään pareittain.

HOX: Mittaa polvenympärys  ja tilaa mittataulukon mukaan. SBD polvarit eivät vastaa kooltaan muita polvilämmittimiä.

(2 tuotearviota)

89,90 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Vaikka saumat ja ulkovuori ovatkin erittäin vahvoja, on polvareiden pinta silti herkkä vaurioitumaan karheimpien tankojen hankauksesta, joten vältä sitä.

Suosittelemme noudattamaan kokotaulukon ohjeita tarkasti. Muiden merkkien polvarien koot eivät välttämättä vastaa SBD:n kokoja. Kokotaulukossa ei ole jätetty tyhjää.

Pukemisohje:
A) Taita lämmitin kaksinkerroin “nurinperin”
B) vedä tässä asennossa se pohkeesta yli polvitaipeeseen. Parhaiten saa kun ujuttaa sormet alakautta lämppärin ja pohkeen väliin ja tätä kautta “työntää”
C) Polvitaipeesta käännä “nurinpäin” oleva osa lämppäriä reiden päälle

Pesu: Suosittelemme käsinpesua vedellä tai miedolla saippualla (tai erityisellä neopreeni/märkäpuku -pesuaineella). Lämmittimet kuivuvat parhaiten pystyasennossa pinnalla, joka mahdollistaa ilman kierron lämmittimen sisällä. Konepesu saattaa vahingoittaa lämmittimen pintoja ja konepesun kuumat lämpötilat lämmittimen kumiosia.

2 arviota tuotteelle SBD Polvilämmittimet 5mm – painonnosto

  1. Heini

    Ostin ensin 7mm, oli liian tiukat. Palautin ja minulle tarjottiin sähköpostitse 5mm. Nämä ovat olleet paljon paremmat ja pisteet aktiivisesta asiakaspalvelusta 👍

  2. Farshad

    Täydellinen toimii hyvin ja hyvää materiaalia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top