SBD Polvilämmittimet 7mm

Olet nähnyt näitä todennäköisesti suurimmilla CrossFit areenoilla kisaajilla ja painonnostajilla olympialaisissa. Useimmiten ne lämmittävät myös niiden salin vahvimpien kyykkääjien polvia. Sattumaako?

Vahva tuki

IPF-hyväksytty polvilämmitin, jossa materiaalina on todella kestävä 7mm paksu neopreeni. SBD:n patentoitu “Torque”-teknologia takaa parhaimman tuen. Mitä syvempään kyykkäät, sitä enemmän polvari tukee.

Istuvuus huippuluokkaa

Muotoilu on tehty molemmille jaloille erikseen, joka optimoi istuvuuden vähentäen samalla vääränlaista polveen kohdistuvaa vääntöä ja rasitusta. Neopreeni pitää lämmön polvinivelellä koko treenin ajan.

Taattu laatu

Materiaalit käyvät tiukan laaduntarkastuksen läpi sekä tuotteille tehdään rasitustesti. Erikoisvahvat saumat kestävät kiskomista ja venytystä, joten tämän polvarin tiukka on todellakin tiukka. Valmistus Iso-Britanniassa.

Myydään pareittain.

HOX: Mittaa polvenympärys  ja tilaa mittataulukon mukaan. SBD polvarit eivät vastaa kooltaan muita polvilämmittimiä.

(11 tuotearviota)

79,90 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

 • Mobilepay
 • Klarna Maksa myöhemmin
 • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Suosittelemme noudattamaan kokotaulukon ohjeita tarkasti. Muiden merkkien polvarien koot eivät välttämättä vastaa SBD:n kokoja. Kokotaulukossa ei ole jätetty tyhjää.

Pukemisohje:
A) Taita lämmitin kaksinkerroin “nurinperin”
B) vedä tässä asennossa se pohkeesta yli polvitaipeeseen. Parhaiten saa kun ujuttaa sormet alakautta lämppärin ja pohkeen väliin ja tätä kautta “työntää”
C) Polvitaipeesta käännä “nurinpäin” oleva osa lämppäriä reiden päälle

Pesu: Suosittelemme käsinpesua vedellä tai miedolla saippualla (tai erityisellä neopreeni/märkäpuku -pesuaineella). Lämmittimet kuivuvat parhaiten pystyasennossa pinnalla, joka mahdollistaa ilman kierron lämmittimen sisällä. Konepesu saattaa vahingoittaa lämmittimen pintoja ja konepesun kuumat lämpötilat lämmittimen kumiosia.

 

11 arviota tuotteelle SBD Polvilämmittimet 7mm

 1. Laura H.

  Äärimmäisen bueno ostos! Kokotaulukon mukaisesti mentiin, ja valinta osui nappiin.

 2. KP

  Aivan must ostos. Kyykkyyn tuli kiloja lisää selkeästi ja muutenkin urheilu on varmempaa näiden kanssa. Nämä toimii myös kipuilevien polvien kanssa, koska tuki on niin vahva.

 3. Petri

  Parhaat raskaisiin nostoihin

 4. Neea

 5. Miro Jussila

  Nopea toimitus!

 6. Ville R.

  Erittäin hyvät lämppärit, hyvään hintaan ja nopeasti toimitettuna 👍

 7. Marko

  Sopivat hyvä tuntuma

 8. Nimetön

  Toimii odotetusti.

 9. Jukka

  Laadukkaat polvilämppärit! Materiaali huippuluokkaa, työn jälki laadukasta.

 10. Markku Pelkonen

  Kiitoksia. Nopea palvelu ja mainiot polvenlämmittimet!

 11. Johanna

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top