UNDAUNTED Olympia vetoremmit

Kestävä nahkamateriaali

Undaunted Olympia Vetoremmit on valmistettu pehmeästä mutta kestävästä nahasta, tarjoten erinomaista kestävyyttä ja tukea. Näiden vetoremmien materiaali on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä painonnostossa.

Turvallisuus painonnostossa

Nämä vetoremmit ovat turvallisemmat ja sopivammat painonnostoon kuin hirttävät mallit. Niiden päät on niitattu yhteen, mikä takaa sen, että jos esimerkiksi tempaus menee yli, remmi irtoaa samalla kun päästät otteen irti. Tämä lisää turvallisuutta ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Nopea ja tehokas käyttö

Undaunted Olympia Vetoremmit ovat helppokäyttöiset ja tarjoavat nopean ja tehokkaan tavan kiinnittää ne ranteisiin. Niiden suunnittelu mahdollistaa nopean asettamisen ja poistamisen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan painonnostoon.

Kaksi kokoa, pieni ja iso.

(2 tuotearviota)

22,00 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Pienen remmin pituus on 45cm ja leveys 2,5cm. Iso remmi on 50cm pitkä ja leveys 3cm.

2 arviota tuotteelle UNDAUNTED Olympia vetoremmit

  1. Santtu P

    Erinomaisen tuntoiset kädessä ja hyvä pito tankoon. Omasta mielestä ainoa ainoa oikea valinta painonnoston vetoremmiksi 🔥

  2. Viivi

    Parhaat vetoremmit painonnostoon. Remmit kiristyvät hyvin ja ovat helppokäyttöiset!! Kestää hyvin kovimmatkin painonnostotreenit.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top