TYR CXT-1 Trainer treenikengät – White-Turquoise

-24%

Toiminnalliseen urheiluun

CXT-1 treenikengät on suunniteltu nimenomaan toiminnalliseen urheiluun ja ne kestävät kovimmatkin treenit. Niiden kantakorotus on 9mm lisäten syvyyttä ja vakautta liikkeisiin.

Teknologia

Kengässä oleva alustarakenne on uniikki (patenttia odottava), joka reagoi nopeasti käyttämääsi energiaan. Se antaa räjähtävyyden lisäksi myös vahvan tuen. Kengän pohja kiertää ja ulottuu kantapään ympärille lisäten vakautta ja pitoa esimerkiksi köysikiipeilyssä. Varvastila on leveä ja anatomisesti muotoiltu lisämään istuvuutta, räjähtävyyttä ja mukavuutta. Välipohja on valmistettu nopeasti reagoivasta ‘Surge nrg foam’ materiaalista. Kannassa on 9mm korotus parantamassa jalkojen isojen nivelien liikkuvuutta. Kengän yläosassa on mukavasti hengittävä verkkorakenne.

Hox: CXT-1:n sivussa oleva aaltokuvio on tehty gripin parantamiseen köysikiipeilyssä. Alastullessa se kestää luisuttamisen, mutta isompikokoisen urheilijan voimakas jarruttaminen sitä vasten voi tehdä kuvioon jälkeä.

(1 tuotearvio)

Alkuperäinen hinta oli: 169,00 €.Nykyinen hinta on: 129,00 €.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

 

Pidennetty varvassuoja lisää kestävyyttä ja pitoa
Sileä ja kestävä kieleke kenkien takaosassa takaa vaivattoman kenkien liukumisen käsillään seinää vasten tehtävien punnerrusten aikana
Joustava jalkaterä: Räjähtävyyttä ja ketteryyttä liikkeisiin
Vakaa kantaosa: Maakosketuksen kontrollointiin

1 arvio tuotteelle TYR CXT-1 Trainer treenikengät – White-Turquoise

  1. Riikka

    Erittäin hyvät ja todella nopea toimitus!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top