SBD 2024 Polvilämmittimet 7mm

Esittelyssä uudistetut 7mm polvilämmittimet – päivitys, joka vie suorituskykysi uudelle tasolle! Niissä on säilytetty alkuperäisten polvarien tuki ja pituus. Uutena niihin on lisätty upea päivitetty SBD-logo, eli voit ylpeästi näyttää käyttäväsi parasta laatua.  Innovatiivinen sisävuori estää tehokkaasti valumista ja se on miellyttävämpi ihoa vasten. Neopreenin kangas on uusittu ja siinä on antimikrobinen käsittely, joka pitää polvilämmittimesi raikkaina treenistä toiseen. Mukana on myös tuttu ja turvallinen vahvistettu punainen sauma, joka kestää kovimmatkin treenit.

Vahva tuki

IPF-hyväksytty polvilämmitin, jossa materiaalina on todella kestävä 7mm paksu neopreeni. SBD:n patentoitu “Torque”-teknologia takaa parhaimman tuen. Mitä syvempään kyykkäät, sitä enemmän polvari tukee.

Istuvuus huippuluokkaa

Muotoilu on tehty molemmille jaloille erikseen, joka optimoi istuvuuden vähentäen samalla vääränlaista polveen kohdistuvaa vääntöä ja rasitusta. Neopreeni pitää lämmön polvinivelellä koko treenin ajan.

Taattu laatu

Materiaalit käyvät tiukan laaduntarkastuksen läpi sekä tuotteille tehdään rasitustesti. Erikoisvahvat saumat kestävät kiskomista ja venytystä, joten tämän polvarin tiukka on todellakin tiukka. Valmistus Iso-Britanniassa.

Myydään pareittain.

HOX: Mittaa polvenympärys  ja tilaa mittataulukon mukaan. SBD polvarit eivät vastaa kooltaan muita polvilämmittimiä.

84,90 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Suosittelemme noudattamaan kokotaulukon ohjeita tarkasti. Muiden merkkien polvarien koot eivät välttämättä vastaa SBD:n kokoja. Kokotaulukossa ei ole jätetty tyhjää.

Pukemisohje:
A) Taita lämmitin kaksinkerroin “nurinperin”
B) vedä tässä asennossa se pohkeesta yli polvitaipeeseen. Parhaiten saa kun ujuttaa sormet alakautta lämppärin ja pohkeen väliin ja tätä kautta “työntää”
C) Polvitaipeesta käännä “nurinpäin” oleva osa lämppäriä reiden päälle

Pesu: Suosittelemme käsinpesua vedellä tai miedolla saippualla (tai erityisellä neopreeni/märkäpuku -pesuaineella). Lämmittimet kuivuvat parhaiten pystyasennossa pinnalla, joka mahdollistaa ilman kierron lämmittimen sisällä. Konepesu saattaa vahingoittaa lämmittimen pintoja ja konepesun kuumat lämpötilat lämmittimen kumiosia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SBD 2024 Polvilämmittimet 7mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top