LUXIAOJUN Painonnostokengät – Valkoinen

Painonnostokengät, joissa on edistynyt kiinnitysjärjestelmä – säädettävät ja vahvistetut hihnat tarjoavat optimaalisen kiinnityksen ja istuvuuden.

Pohjallinen

Lusikan muotoinen pohjallinen on suunniteltu tukemaan jalkaasi ja tarjoamaan juuri sinun jalallesi räätälöidyn kengän tunne parantaen nostosuoritustasi. Pohjallisen muotoilu seuraa jalan luonnollista muotoa, tarjoten optimaalista tukea ja vähentäen rasitusta tai epämukavuuden tunnetta intensiivisten treenien aikana.

Pohja

S-muotoisen pohjan suunnittelu vähentää jalan vaakasuoraa ja rotaationaallista liikettä, mikä taas vähentää jalan vääntöliikettä.

Koron korkeus

Tarkasti suunniteltu 24,5-27 mm kannan korotus parantaa nostotekniikkaa ja maksimoi tehonsiirron. Kohotettu korko edistää jalan oikeaa asentoa, vähentää loukkaantumisriskiä, minimoi nivelten rasitusta ja varmistaa vankan perustan varmoihin ja tarkkoihin nostoihin.

Ulkopohjamateriaali

Ulkopohja on valmistettu kumimateriaaliasta, joka tuottaa staattista kitkaa antaen maksimaalisen pidon erilaisilla pinnoilla, pitäen sinut tukevasti paikoillasi raskaiden nostojen aikana ja vähentäen liukastumisriskiä.

Korkomateriaali

Ominaisuutena on innovatiivinen kantapään TPU-materiaali, joka varmistaa vertaansa vailla olevan tuen ja vakauden.

Undaunted vinkkaa: Tarkista kokosi sentteinä oheisesta kokotaulukosta ja valitse 0,5cm isompi koko. 1cm isompi, jos omaat leveämmän lestin.

 

 

(3 tuotearviota)

225,00 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

 • Mobilepay
 • Klarna Maksa myöhemmin
 • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

luxiaojun kokotaulukko

Luxiaojunin painonnostokenkiä testattiin ja hienosäädettiin itse Lu Xiaojunin toimesta. Tutkimus- ja kehitysprosessi kesti yli kaksi vuotta ennen virallista julkaisua.

Nämä kengät on suunniteltu erityisesti painonnostajille. Kun käytät näitä kenkiä painoharjoittelun aikana, tunnet yhteyden kenkien ja itsesi välillä.

3 arviota tuotteelle LUXIAOJUN Painonnostokengät – Valkoinen

 1. Nimetön

  Todella hyvän tuntuinen jalassa. Koossa kannattaa seurata senttimääriä. Voin suositella!

 2. Viivi

  Kengät ovat tukevat ja vakaat jalassa! Kengän pohjassa myös hyvät pito, mikä estää liukumisen lattialla nopeissa liikeissä.

 3. Jussi I.

  Paremmat kuin Romaleos 4:t

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top