BORN PRIMITIVE Gadsden Flag T-shirt miesten t-paita – Don’t tread on me black

Symboli rohkeudesta ja itsenäisyydestä

Gadsden-symboli kantaa mukanaan merkityksiä, jotka kietoutuvat rohkeuteen ja itsenäisyyteen. Se juontaa juurensa Amerikan itsenäisyyssodan aikaan, jolloin se edusti amerikkalaista henkeä ja kapinallisuutta. Benjamin Franklinin mainitsemana se kuvasti amerikkalaista uhmaa taistellessamme itsenäisyytemme puolesta.

Kunnianosoitus rohkeille edeltäjille

Eversti Christopher Gadsden esitteli tämän lipun USA:n ensimmäisessä meritehtävässä ja luovutti sen laivaston kommodorille lipun liehutettavaksi. Tänä päivänä Gadsdenin symboli on yhä virallisesti merkkinä USA:n merijalkaväen uniformuissa vasemmassa olkapäässä, kunnioittaen niitä edeltäjiä, jotka olivat tarpeeksi rohkeita taistelemaan USA:n itsenäisyyden puolesta ja luomaan vapaudet, joista amerikkalaiset tänään nautivat.

Perinteen voima ja merkitys

Gadsden-symboli ei ole vain historiaa, vaan se elää edelleen voimakkaasti nykypäivänä. Se muistuttaa meitä siitä, että rohkeus ja itsenäisyys eivät ole itsestäänselvyyksiä, vaan ne ovat arvoja, joita meidän on vaalittava ja kunnioitettava. Se kannustaa meitä olemaan rohkeita ja seisomaan vapaan maailman puolesta, kunnioittaen samalla niitä, jotka ovat tehneet uhrauksia meidän puolestamme.

30,00 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

  • 50% polyesteria, 25% kammattua ja kehrättyä puuvillaa, 25% viskoosia
  • Sivusaumarakenteella imarteleva ja istuva malli
  • Painettu paikallisesti Virginia Beachillä, VA:ssa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BORN PRIMITIVE Gadsden Flag T-shirt miesten t-paita – Don’t tread on me black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top