BEAR KOMPLEX Black Diamond No Hole käsisuojat – ei reikiä

Suojaavat käsiä

Black Diamond No Hole Speed ​​Grips -käsisuojat tarjoavat kämmenen suojan, jota tarvitaan vaikeimpiin harjoituksiin. Valmistettu samasta patentoidusta materiaalista, joka löytyy Black Diamond 3 Hole -suojista, ja ne sopivat täydellisesti crosstrainingiin, voimonostoon, kuntosali-urheiluun, voimisteluun, jne.

Black Diamond Grips -lämsät ovat tahmeimmat, tarttuvimmat ja pitävimmät käsisuojat, joita on koskaan käytetty crosstraineihin. Synteettisestä materiaalista valmistetut Black Diamond Grips -suojat sopivat erinomaisesti jauhemaalattuihin tankoihin ja ovat monipuolisia muihin voimistelu- ja painonnostoliikkeisiin.

Suojaosassa ei ole reikiä, joten niiden kanssa on todella nopea vaihtaa harjoitteesta toiseen. Näiden käsisuojien kanssa voi käyttää mankkua

59,00 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Black Diamond käsisuojat sopivat sekä miehille että naisille. Suojaosassa ei ole reikiä, joten niiden kanssa on todella nopea vaihtaa harjoitteesta toiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BEAR KOMPLEX Black Diamond No Hole käsisuojat – ei reikiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top