2POOD Black Magic polvilämmittimet

-34%

Polvilämmittimet, joissa on kimalletta! Mustat kimalteet ovat tuttuja suositusta Black Magic Straight Belt -vyöstä ja nyt ne matchaa samanlaisten polvareiden kanssa.

Tukea ja lämpöä

Polvilämmittimen (polvituen) tärkein ominaisuus on antaa tukea polvelle ja pitää nivelen lämpö optimaalisella tasolla koko harjoitteen ajan. Valmistettu 5mm paksusta neopreenistä. Neopreeni ei hengitä, joten se ei päästä lämpöä karkaamaan niveleltä.

Auttaa kipuihin

Olipa kyseessä säännöllinen polvikipu, vammasta toipuminen tai haluat ehkäistä vammaa, nämä polvarit tarjoavat tarpeeksi vahvan puristuksen nivelelle, jotta voit turvallisemmin ja kivuttomammin harjoitella.

Vähentää rasitusta

Polvia ei ole “suunniteltu” kantamaan enempää kuin oman ruumiin painoa. Siksipä niiden käyttötarkoitus on toisaalta turvallisuus ja toisaalta paremmat tulokset. Nämä polvarit lisäävät niveleen lämpöä, mikä edistää parempaa verenkiertoa ja vähentää polviin kohdistuvaa suoraa rasitusta esim. kyykkyjen ja painonnoston aikana.

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 39,00 €.

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Jos kokosi on loppunut varastosta, voit tilata kokoilmoituksen sähköpostiisi klikkaamalla kokoasi. Saat ilmoituksen heti, kun kokoasi on taas varastossa.

Myydään pareittain
Valmistettu 5 mm paksusta hybridi-neopreenimateriaalista
Polvilämmittimet tarjoavat jatkuvaa tukea ainutlaatuisella joustavuustasolla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2POOD Black Magic polvilämmittimet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
fiFI
Scroll to Top