LEADER PERFORMANCE Kreatiinimonohydraatti 300g

Suosituin lisäravinne

Kreatiinimonohydraatti on erittäin suosittu lisäravinne voimaharjoittelun harrastajien keskuudessa, ja syystäkin! Kreatiinimonohydraatti auttaa lisäämään lihasmassaa, parantamaan lihasten suorituskykyä ja lyhentämään palautumisaikaa rankkojen harjoitusten jälkeen.

Sopii kaikille

Sen käyttö on helppoa ja turvallista, ja se sopii kaikille, jotka haluavat kehittää voimaa ja kasvattaa lihaksia. Kokeile kreatiinimonohydraattia ja huomaa eron omassa suorituskyvyssäsi!

Tutkituin lisäravinne

Kreatiinimonohydraatti on yksi tutkituimmista lisäravinteista, ja sillä on vankka tieteellinen näyttö sen hyödyistä lihaskasvulle ja suorituskyvyn parantamiselle. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että kreatiinimonohydraatin käyttö voi lisätä lihasvoimaa ja -massaa, parantaa anaerobista suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista rankan harjoittelun jälkeen. Lisäksi kreatiinimonohydraatti on yksi harvoista lisäravinteista, joka on osoitettu olevan turvallinen ja tehokas käyttää pitkäaikaisesti. Kaiken kaikkiaan kreatiinimonohydraatti on erinomainen lisäravinne

(2 tuotearviota)

17,95 

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille!

  • Mobilepay
  • Klarna Maksa myöhemmin
  • We ship worldwide!

Varasto loppu

Tilaa ilmoitus sähköpostiisi, kun tuote on saapunut varastoomme.

Kreatiinia ei tarvitse tankata eli aloita sen käyttö ottamalla vakioannos.

Käyttöohje: Sekoita 5,0 g (n. 2 tl ) jauhetta lasilliseen vettä ja nauti annos kerran päivässä esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 3 g kreatiinia.

RAVINTOARVO   (5 G , 100 G)
KREATIINIMONOHYDRAATTI  (5 G, 100 G)
JOSTA KREATIINI (4,4, G 88 G)
C-VITAMIINI (12 MG (15 %)*, 240 MG (300 %)*)

2 arviota tuotteelle LEADER PERFORMANCE Kreatiinimonohydraatti 300g

  1. Nimetön

  2. Tuomo

    Gainzz!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top